UNION BANKA OTVORILA NOVU POSLOVNICU U NOVOM SARAJEVU
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
UNION BANKA OTVORILA NOVU POSLOVNICU U NOVOM SARAJEVU

UNION BANKA OTVORILA NOVU POSLOVNICU U NOVOM SARAJEVU

Sarajevo, 18. oktobar/listopad 2017. – Nova  poslovnica Union banke otvorena je danas u Novom Sarajevu, u Loris zgradi, ulica Topal Osman-paše 26. Savremeno uređena poslovnica u naselju Grbavica predstavlja nastavak realizacije planova Union banke o širenju mreže poslovnica i približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a s ciljem osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge za stanovništvo i poslovne subjekte.

„Nova poslovnica Union banke u Novom Sarajevu rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja naših sadašnjih, ali i budućih klijenata. Zbog toga danas otvaramo poslovnicu u Loris zgradi na Grbavici, kako bi bili bliže stanovnicima i pravnim licima u općini Novo Sarajevo. Ova općina je jedna od ekonomski najpotentnijih i najmnogoljudnijih sarajevskih općina i Union banka, kao jedina banka u državnom vlasništvu mora biti tu.", izjavila je Anisa Šarić, direktorica Filijale Sarajevo Union banke.


Također je istaknula da u posljednjih nekoliko godina Union banka intenzivno radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevni život stanovništvu, te pospješiti i unaprijediti poslovanje poslovnih klijenata Banke. Rezultat tih napora je činjenica da je Union banka postala neko ko postavlja trendove na tržištu stambenih kredita u FBiH, sa povoljnom i fiksnom kamatnom stopom, te uz dodatne pogodnosti koje ponudu ove Banke izdvajaju u odnosu na druge, a povodom otvaranja poslovnice "Grbavica” u Novom Sarajevu, Union banka je za sve buduće klijente pripremila mnogobrojne proizvode i usluge bez naknade do kraja godine.

Širenje poslovne mreže Union banke predstavlja nastavak kontinuiranog jačanja i razvoja poslovanja, što je rezultiralo činjenicom da je Union banka postala najveća banka sa većinskim domaćim kapitalom.