BESPLATNO PODIZANJE NOVCA NA VIŠE OD 100 BANKOMATA BH MREŽE
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
BESPLATNO PODIZANJE NOVCA NA VIŠE OD 100 BANKOMATA BH MREŽE

BESPLATNO PODIZANJE NOVCA NA VIŠE OD 100 BANKOMATA BH MREŽE

Vakufska banka je danas pristupila BH mreži bankomata koju sačinjavaju Bosna Bank International, Union banka Sarajevo, Investiciona-komercijalna banka Zenica i Privredna banka Sarajevo.

Na svečanosti potpisivanja ugovora danas je istaknuto da ta mreža sada broji 107 bankomata i nalazi se na trećem mjestu u Federaciji BiH, a petom u Bosni i Hercegovini, u odnosu na druge bankarske grupacije.

BH mreža je sporazum banaka kojim se njihovim klijentima omogućava besplatno podizanje gotovine na zajedničkoj mreži bankomata širom Bosne i Hercegovine, s tendencijom širenja. Realizacija projekta moguća je zahvaljujući infrastrukturi BamCarda, jedinstvenog domaćeg procesnog centra, koji banke učesnice koriste za procesuiranje kartičnih transakcija.

 V.d. direktora Union banke: Pozivamo i druge da nam se pridruže
"Klijenti Union Banke koji posjeduju VISA Electron debitnu karticu od danas će biti u mogućnosti podizati novac bez kamata i naknada, na više od 100 bankomata širom Bosne i Hercegovine. Primarni cilj potpisivanja ovog sporazuma je kvalitetnija, jeftinija i pristupačnija usluga našim građanima, čime se odražava bit naše poslovne strategije. Prirodno je da Union Banka kao jedina komercijalna banka u većinskom državnom vlasništvu (FBiH) podržava ovaj projekat koji će omogućiti veći kvalitet uz istovremeno smanjenje troškova krajnjim korisnicima. Ovim putem pozivamo i druge banke koje posluju na tržištu da se priključe ovom projektu, ali i da iniciramo druge projekte sa ciljem poboljšanja cjelokupnog ekonomskog ambijenta", kazao je v.d. direktora Union banke Vedran Hadžiahmetović.