OTVOREN POSLOVNI CENTAR UNION BANKE
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
OTVOREN POSLOVNI CENTAR UNION BANKE

OTVOREN POSLOVNI CENTAR UNION BANKE

U Sarajevu je otvoren Poslovni centar Union Banke koji će od sada svim klijentima iz privrednog sektora u ugodnom i modernom ambijentu pružati usluge finansijskog savjetovanja, kreditiranja poslovnih aktivnosti, izdavanja bankarskih garancija i otvaranja akreditiva.

„Razumijemo potrebe naših klijenata za kvalitetnom bankarskom uslugom i zato se neprestano unapređujemo. Našim klijentima pomažemo da završe sve obaveze na jednom mjestu - brzo i jednostavno, a upravo je Poslovni centar pravo rješenje"- kazao je direktor Sektora za poslovanje sa privredom, Edin Bećirović.

Strateška ciljna grupa Union Banke je privreda koja generiše najveći broj radnih mjesta i doprinosi privrednom i ekonomskom razvoju zemlje. Upravo je 80 posto kreditnog portfolia vezano za privredu.

„U fokusu poslovanja i dalje ostaje ekspanzivna kreditna politika i podrška našim korisnicima kroz prilagođavanje cijena usluga. Cilj nam je da kvalitetnom uslugom zadobijemo povjerenje privrednih subjekata."- istakao je Bećirović.