OTVORENA FILIJALA UNION BANKE U TUZLI (20.12.2013.)
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
OTVORENA FILIJALA UNION BANKE U TUZLI (20.12.2013.)

OTVORENA FILIJALA UNION BANKE U TUZLI (20.12.2013.)

U petak, 20.12.2013. je svečano otvorena renovirana filijala Union Banke u Tuzli. Nakon presijecanja vrpce, zvanice je pozdravio izvršni direktor Union Banke, Admil Nukić, a ispred općine Tuzla prisutnima se obratio Vedran Lakić.

„Vlada Federacije BiH je na 91. sjednici održanoj 12. decembra ove godine, dala saglasnost za provedbu poslovne strategije Union Banke, što samo potvrđuje činjenicu da ova banka ima budućnost, a finansijski sektor ima aktivnog igrača u borbi za svoj dio kolača. Također očekujemo da će Union Banka postati značajan faktor u poslovanju na području Tuzlanskog kantona ", rekao je Admil Nukić, izvršni direktor Union Banke.Union Banka je jedina komercijalna banka u većinskom državnom vlasništvu Vlade Federacije BiH, koja je u protekle dvije godine ostvarila značajne rezultate u poslovanju, a u 2014. godini planira nastaviti procese poslovne transformacije u smislu organizacije, ali i u smislu novih i savremenih proizvoda i usluga.

„Čestitao bih direktoru i uposlenicima banke na sretnom novom početku rada. Union Banka treba da bude jedan od stubova razvoja privrede, te faktor poboljšanja života svih građana Federacije BiH", izjavio je Vedran Lakić, šef Službe za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti općine Tuzla.

Sa otvaranjem renovirane filijale u Tuzli kreće i specijalna akcija Union Banke i ovom prilikom je kreirana jedinstvena ponuda gotovinskih kredita koja traje do 31. januara 2014. godine.