OTVORENA JOŠ JEDNA POSLOVNICA UNION BANKE U SARAJEVU (03.02.2014.)
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
OTVORENA JOŠ JEDNA POSLOVNICA UNION BANKE U SARAJEVU (03.02.2014.)

OTVORENA JOŠ JEDNA POSLOVNICA UNION BANKE U SARAJEVU (03.02.2014.)

U Sarajevu je u ponedjeljak, 03.02. otvorena nova poslovnica Union Banke koja se nalazi u sklopu novootvorenog Union Centra (zgrada Centrale Union Banke, ulaz iz ulice Danijela Ozme). Banka će od sada i na ovoj lokaciji svojim klijentima u ugodnom i modernom ambijentu moći pružiti kvalitetne bankarske usluge.

Pored poslovnice, u Union Centru se nalazi nova prijemna sala za sigurnosne sefove sa unaprijeđenim kvalitetom usluge. "Union Banka raspolaže sa 1.530 sefova različitih dimenzija. Dugogodišnja tradicija, povjerenje naših klijenata i činjenica da je sef Union Banke najsigurniji i najveći na prostoru BiH, čine ga najboljim izborom za čuvanje dragocjene imovine", istakao je Senad Redžić, direktor Union Banke.

Protekla godina je u Union Banci bila u znaku razvoja i unapređenja poslovnih procesa, implementacije novih informacionih tehnologija, te uvođenja novih proizvoda i usluga. „Sa otvaranjem nove poslovnice u centru Sarajeva, nastavljamo sa realizacijom procesa renoviranja i otvaranja svih filijala iz poslovne mreže, te kreiranjem novih i savremenih proizvoda i usluga, kako za privredne subjekte tako i za stanovništvo", naglasio je Redžić.