Posjeta učenika OŠ Grbavica II poslovnici Union banke
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
Posjeta učenika OŠ Grbavica II poslovnici Union banke

Posjeta učenika OŠ Grbavica II poslovnici Union banke

Povodom Svjetskog dana štednje, učenici petog razreda Osnovne škole „Grbavica II" zajedno sa učiteljicom Amnom Ćatić su posjetili poslovnicu Union banke u „Loris" zgradi na Grbavici, gdje je za njih upriličen svečani prijem obrazovno-zabavnog karaktera.

Pored edukacije o raznim oblicima štednje, važnosti štednje, kao i odgovornog ponašanja kada je u pitanju trošenje novca, učenici su imali priliku da se na zanimljiv način upoznaju sa radom banke i svakodnevnim poslovnim zadacima koje obavljaju uposlenici u jednoj banci.
Ova posjeta bila je korisna i sa aspekta nastavnog plana i programa, obzirom da su se učenici i kroz praktičan primjer upoznali sa zanimanjem bankara, kao i procesom rada u jednoj finansijskoj instituciji.

Voditeljica odjela za marketing i komunikacije u Union banci Suzana Omeragić istakla je da je Svjetski dan štednje za Union Banku d.d. Sarajevo izuzetno važan, jer se štednjom u Union banci bira sigurnost, ali i kvalitetan poslovno-partnerski odnos, što potvrđuje kontinuirani rast broja štediša ove banke.