Povećana sigurnost učenika OŠ Grbavica II zahvaljujući Union banci
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
Povećana sigurnost učenika OŠ Grbavica II zahvaljujući Union banci

Povećana sigurnost učenika OŠ Grbavica II zahvaljujući Union banci

Sarajevo, 28. decembar 2017.Nakon otvaranja nove poslovnice Union banke u zgradi „Loris" u općini Novo Sarajevo, a sa željom da pokaže brigu o lokalnoj zajednici, posebno o najmlađim sugrađanima, Union banka je pomogla da se postavi sigurnosna rampa u dvorištu Osnovne škole Grbavica II.

"Nakon saznanja za dugogodišnji sigurnosni problem OŠ Grbavica II i potrebu za rampom koja će spriječiti ulazak automobila u dvorište škole, a s ciljem da tamo gdje radimo unaprijedimo kvalitet života cijele zajednice, odlučili smo da pomognemo u rješavanju ovog problema i omogućimo učenicima da bezbjedno dolaze i odlaze iz škole i budu bezbrižni na velikom odmoru. Nadamo se da smo na ovaj način doprinijeli boljem okruženju i umanjili brigu roditelja za sigurnost njihove djece”, izjavila je Suzana Omeragić, Voditeljica odjela za marketing i komunikacije Union banke.

„Jako smo zahvalni Union banci koja nam je pomogla da riješimo jedan od velikih problema koji smo imali, a koja je prepoznala značaj postavljanja prilazne rampe za naše učenike, posebno kada su u pitanju učenici nižih razreda, jer će rampa uveliko doprinijeti njihovoj sigurnosti. Union banka ovim je pokazala da osluškuje potrebe građana, pogotovo djece. Postavljanje prilazne rampe mnogo znači svima, kako mališanima, tako i uposlenicima i roditeljima naših učenika, jer smo na ovaj način značajno unaprijedili sigurnosno okruženje za neometano učenje, igru i sticanje znanja", istaknuo je Sabahudin Dino Bakal, v.d. direktor Osnovne škole Grbavica II.