PROMOVIRANA NOVA VISA PREPAID KARTICA UNION BANKE
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
PROMOVIRANA NOVA VISA PREPAID KARTICA UNION BANKE

PROMOVIRANA NOVA VISA PREPAID KARTICA UNION BANKE

Za jednostavnu i brzu internet kupovinu, lakšu kontrolu troškova studentima ili kao sigurna opcija džeparca za Vaše najmlađe, Union Banka Vam nudi VISA Electron Prepaid karticu koja, uz jednostavan način dopune, korisnicima omogućava kupovinu u više od 200 zemalja na mjestima sa oznakom VISA. Ova kartica Vam nudi punu kontrolu limita i potrošnje i nije personalizirana, što znači da na njoj nema imena i prezimena korisnika kartice, te za posjedovanje ove kartice ne morate biti ni klijent Banke po nekom drugom osnovu.

VISA Prepaid karticu mogu koristiti i mlađi od 18 godina, stoga je ova kartica idealno rješenje za džeparac na ekskurzijama i putovanjima, a kako je prihvaćena na više od 24 miliona VISA prodajnih mjesta kao i na bankomatima u BiH i inostranstvu, to je čini izuzetno pogodnom za plaćanje na putovanjima.

Karticu možete dopunjavati prema svojim potrebama na šalteru Banke i to uplatom gotovine kao i putem elektronskog bankarstva Union Banke. Minimalni iznos za uplatu je 10 KM a maksimalni 5.000 KM i ne postoji mogućnost odlaska u minus. Broj kartica koje može kupiti jedan klijent nije ograničen, a stanje na kartici se može provjeriti na svim bankomatima Banke kao i na bankomatima BH mreže bankomata i ona važi 24 mjeseca.