RENOVIRANA POSLOVNICA UNION BANKE U ZENICI
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
RENOVIRANA POSLOVNICA UNION BANKE U ZENICI

RENOVIRANA POSLOVNICA UNION BANKE U ZENICI

Union Banka, koja ove godine obilježava jubilarnih 60 godina poslovanja, u proteklom periodu je najviše ulagala u poslovnu mrežu, obnovu poslovnica i modernizaciju usluga, a dokazala se i kao pouzdan partner domaćoj privredi i stanovništvu.

Dobitnik Zlatnog BAM-a za najveći rast depozita u 2014. godini, pozitivan trend poslovanja nastavlja i u 2015. godini, a pored obnovljenih poslovnica u Sarajevu, Konjicu, Mostaru, Tuzli i Goraždu, od sada će i klijenti u Zenici moći dobiti kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu.

Kako je u svakoj od renoviranih poslovnica prisutan detalj koji je i glavno obilježje tog grada ili te općine, bilo je nemoguće kreirati novi izgled poslovnice Union Banke u Zenici bez čuvenog dimnjaka – simbola tog grada kao nekadašnjeg industrijskog centra i glavnog proizvođača gvožda i čelika. Inače, afirmacija domaće privrede inkorporirana je u misiju Union Banke, a promoviranjem određenih aktivnosti se nastoji doprinijeti privrednom razvoju i stabilnosti finansijskog sektora Bosne i Hercegovine.

Upravo je kreiranjem jedinstvene ponude u segmentu stambenih i potrošačkih kredita Union Banka pokazala dosljednost u nastojanju da ispuni svoju primarnu ulogu na finansijskom tržištu, a to je da klijentima ponudi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima, a za čije su ostvarenje krediti Union Banke najbolji izbor - bilo da je u pitanju prvo rješavanje stambenog pitanja ili kao zamjenski kredit za zatvaranje postojećeg kredita i to po najpovoljnijm uslovima na tržištu. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva. Osnovni uslovi kreditiranja su da je maksimalan iznos kredita 150.000 KM, da je maksimalan rok otplate 15 godina, fiksna kamatna stopa je već od 5,49 % (EKS iznosi 5,80 % za primjer kredita 150.000 KM na razdoblje od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %).

Visina kamatne stope ovisi o bonitetu klijenta i poslovnog odnosa s Bankom.

U ovoj akciji se nalazi i ponuda potrošačkih kredita do 30.000 KM i rokom otplate do 7 godina, uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog otplatnog perioda, povoljnije uslove kreditiranja kao i fleksibilne instrumente obezbjeđenja!