SVEČANO OTVORENA RENOVIRANA POSLOVNICA UNION BANKE U SARAJEVU (04.09.2013.)
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
SVEČANO OTVORENA RENOVIRANA POSLOVNICA UNION BANKE U SARAJEVU (04.09.2013.)

SVEČANO OTVORENA RENOVIRANA POSLOVNICA UNION BANKE U SARAJEVU (04.09.2013.)

U Sarajevu je u srijedu, 04.09.2013. svečano otvorena renovirana poslovnica Union Banke u ulici Ferhadija 15. Nakon presjecanja vrpce, zvanicama su se u modernom i ugodnom ambijentu obratili direktor Union Banke, Senad Redžić i ministar finansija FBiH, Ante Krajina.

Redžić je istakao da su se u protekloj godini desile značajne promjene za Union Banku i da je siguran kako će sve dosadašnje aktivnosti, kao i sve ono što ih čeka u budućnosti, rezultirati povećanjem kvalitete usluga za građane u BiH. „Naši građani i preduzeća sa punim pravom očekuju snažnu domaću banku koja će vratiti njihovo povjerenje, doprinijeti stabilnosti tržišta i jačanju konkurencije. Trenutno renoviramo našu filijalu u Konjicu, do kraja godine završit ćemo filijale u Zenici i Tuzli, kao i poslovnicu smještenu u zgradi naše centrale. Mi svakako u budućnosti planiramo širenje naše poslovne mreže, kreiranje kvalitetne palete proizvoda i usluga, izgradnju dobrih odnosa sa lokalnim zajednicama i to kroz podršku odgovornim projektima, a posebna pažnja bit će usmjerena prema javnim preduzećima i budžetskim institucijama." istakao je Redžić.

Vlada FBiH je većinski vlasnik i dioničar Union Banke, a ovom prilikom je ministar finansija FBiH, Ante Krajina još jednom istakao da je općedruštveni interes građenje jake i stabilne državne komercijalne banke koja treba da postane jedan od stubova razvoja privrede i faktor poboljšanja standarda života svih građana Federacije BiH.

Zanimljivo je da je korporativni identitet Union Banke nastao kroz suradnju sa akademskom zajednicom, a kroz konkursne zadatke su ga kreirali studenti iz oblasti arhitekture, dizajna, muzike i marketinga. Na ovaj način je pružena prilika mladim ljudima i budućim intelektualcima BiH za kreativno i profesionalno izražavanje.

Sa otvaranjem renovirane poslovnice Stari Grad kreće i specijalna akcija Union Banke i samo za ovu priliku je kreirana jedinstvena ponuda gotovinskih kredita, povoljniji uslovi za oročenu štednju, a tu su i poklon iznenađenja za sve klijente koji tokom trajanja akcije otvore tekući ili štedni račun u Union Banci na području Sarajeva. Specijalna akcija traje do 31.10.2013. godine.