TAMO GDJE STE VI, TU JE I VAŠA BANKA!
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
TAMO GDJE STE VI, TU JE I VAŠA BANKA!

TAMO GDJE STE VI, TU JE I VAŠA BANKA!

Da li možete zamisliti kako sjedite u svom toplom domu, u kafiću ili čak na plaži, a da plaćanje svojih mjesečnih računa, uplatu rate kredita ili provjeru stanja na računu obavljate putem Interneta?

Od sada i Union Banka svojim klijentima nudi uslugu elektronskog i mobilnog bankarstva koja će svim korisnicima značajno olakšati svakodnevne obaveze, ali i uštediti dragocjeno vrijeme. UnionNet i UnionMobile su usluge elektronskog i mobilnog bankarstva Union Banke putem kojih se finansijske transakcije mogu obavljati sa svakog mjesta na svijetu, neovisno o radnom vremenu banke i uz znatno niže naknade. Jer tamo gdje ste Vi, tu i je Vaša Banka!

Elektronsko bankarstvo je najjednostavniji način finansijskog poslovanja koji omogućava da se na licu mjesta, bez odlaska u poslovnicu, izvrši pregled stanja i prometa po računima, prenesu sredstva na vlastite KM i devizne račune i KM i devizne račune drugih fizičkih lica u banci, omogućen je uvid u sve proizvode i usluge koje fizičko lice koristi u Union Banci (računi, štednja, krediti, kartice), usluge transfera novca kao i upravljanje svim finansijskim transakcijama (plaćanje računa, režija...)

Za uslugu mobilnog bankarstva Union Banke, potreban Vam je mobilni telefon (smart phone) sa kojim ćete brzo i jednostavno pristupiti Vašim računima i ostalim informacijama vezanim za poslovanje sa Bankom i to 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, bez obzira na radno vrijeme Banke. Ovu uslugu možete koristiti sa bilo kojeg mjesta na kojem imate pristup internetu, a Vaše finansijske transakcije ćete obavljati brzo, jednostavno i sigurno.

Svi klijenti koji podnesu zahtjev za obje usluge (elektronsko + mobilno banakrstvo), dobiće GRATIS uslugu mobilnog bankarstva Union Mobile (bez mjesečne članarine) za prva tri mjeseca! Zato neka čekanje u redovima postane i Vaša prošlost, uštedite dragocjeno vrijeme i zatražite već danas Vaš zahtjev za korištenje UNIONNET-a i UNIONMOBILE-a u svim poslovnicama i filijalama Union Banke!