UNION BANKA: DRUŽENJE SA MALIŠANIMA IZ KONJICA I SARAJEVA POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
UNION BANKA: DRUŽENJE SA MALIŠANIMA IZ KONJICA I SARAJEVA POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE

UNION BANKA: DRUŽENJE SA MALIŠANIMA IZ KONJICA I SARAJEVA POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE

Sarajevo, 31. oktobar 2017. – Svjetski dan štednje u Union banci je sada već tradicionalno, obilježen sa najmlađom populacijom. Tako su poslovnicu Union banke u Konjicu posjetili
mališani iz Dječijeg obdaništa „Zulejha Begeta", dok su uposlenici Union banke u Sarajevu posjetili djevojčice i dječake u vrtiću „Nur" na Grbavici.

Mališani predškolskog uzrasta su se družili, igrali i pričali sa uposlenicima Union banke o tome šta je štednja, kako oni štede i zašto je važno naučiti štedjeti od najranije dobi.


Djeca u Konjicu su obišla i poslovnicu Union banke, gdje su im uposlenici kroz zanimljive priče prilagođene njihovom uzrastu predstavili poslove koji se rade u banci, a posebno su sa njima razgovarali o odgovornom odnosu prema novcu. Uz razgovor i veselo druženje, mališanima u Konjicu i Sarajevu podijeljeni su i prigodni poklon paketi sa slatkišima.

"Djetinjstvo je najpogodnije doba za razvijanje pozitivnih navika kod djece, što štednja svakako jeste. Zbog toga nam je izuzetno drago da već tradicionalno 31. oktobar, Svjetski dan štednje obilježavamo sa najmlađima, koji na vrlo zabavan način uče šta znači biti finansijski odgovoran, kao i šta im sve štednja može omogućiti ”, saopćeno je iz Union banke.

Štednja u Union banci garantira sigurnost, kvalitetan poslovni i partnerski odnos sa klijentima, očemu najbolje svjedoči kontinuirani rast broja štediša.