UNION BANKA GENERALNI SPONZOR HOKEJAŠKOG SAVEZA BIH
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
UNION BANKA GENERALNI SPONZOR HOKEJAŠKOG SAVEZA BIH

UNION BANKA GENERALNI SPONZOR HOKEJAŠKOG SAVEZA BIH

U subotu, 08.02.2014. godine će s početkom u 19 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu biti odigran prijateljski meč između hokejaških reprezentacija BiH i Turske.

"U godini u kojoj se obilježava 30 godina od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, ne možemo a da se sa ne prisjetimo svih naših momaka i djevojaka koji su se u raznim sportskim disciplinama natjecali za zlato, srebro i bronzu. Ali sve su to mogli jer im je bilo omogućeno da kontinuirano treniraju u adekvatnim uslovima i u za to predviđenim prostorima. Naši hokejaški zmajevi su nam vratili želju da ponovo uživamo u spektaklu na ledu i zato im je Union Banka kao generalni sponzor omogućila da treniraju u dvorani i to besplatno!" izjavio je direktor Union Banke, Senad Redžić.

Predsjednik Hokejaškog saveza BiH Senad Zaimović je na konferenciji za medije koja je održana u srijedu, 05.02. istakao kako su u organizaciji ovoga meča veliku ulogu odigrali preduzeće ZOI '84, te Union Banka koja je generalni sponzor Saveza. Direktor Union banke Senad Redžić je izjavio kako im je čast što su mogli pomoći jedan ovakav događaj, te istakao kako im je želja i inače pomoći u razvoju zimskih sportova u našoj zemlji koji su nezasluženo na margini.