Union banka prva implementirala Kviko Pay funkcionalnost
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
Union banka prva implementirala Kviko Pay funkcionalnost

Union banka prva implementirala Kviko Pay funkcionalnost

Kviko je inovativna mobilna aplikacija za plaćanje koja omogućava transfer novčanih sredstava i to u realnom vremenu, 24 sata na dan, 365 dana u godini. Ova usluga je već duže dostupna u Union banci, a odnedavno ima i novu funkcionalnost Kviko PAY, koja svim korisnicima aplikacije omogućava plaćanje na prodajnim mjestima putem QR koda.

„U saradnji sa BamCard d.o.o. nedavno smo implementirali novu funkcionalnost Kviko aplikacije koja je dostupna svim klijentima Union banke. Riječ je o Kviko PAY funkcionalnosti koja na siguran i jednostavan način klijentima omogućava plaćanje na prodajnim mjestima, korištenjem mobilnog telefona. Beskartično i beskontaktno plaćanje je sasvim sigurno budućnost i bez pandemije koju je uzrokovao virus Covid-19, tako da ohrabrujemo sve naše klijente da koriste Kviko aplikaciju i sve digitalne servise koje Union banka ima u svojoj ponudi “, izjavio je Edin Bećirović, direktor Sektora za poslovanje s klijentima u Union banci.

U ovom trenutku, plaćanje putem Kviko PAY-a omogućeno je na HIFA Oil benzinskim pumpama širom BiH, pojedinim AMKO Komerc marketima i Alma Ras trgovinama, a mreža trgovina će se u narednom periodu kontinuirano razvijati, saopšteno je iz Union banke.