UNION BANKA SA NAJMLAĐIMA OBILJEŽILA SVJETSKI DAN ŠTEDNJE
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
UNION BANKA SA NAJMLAĐIMA OBILJEŽILA SVJETSKI DAN ŠTEDNJE

UNION BANKA SA NAJMLAĐIMA OBILJEŽILA SVJETSKI DAN ŠTEDNJE

Sarajevo, 31. oktobar/ listopad  2016. – Obilježavajući Svjetski dan štednje, 31. oktobar/listopad, Union banka je i ove godine otvorila svoja vrata za one najmlađe, kojima je kroz zabavne priče i igru, prilagođene njihovom uzrastu, predstavljena dobra strana štednje.  

U zgradi sjedišta Union banke 20-ak mališana predškolskog uzrasta iz vrtića "Vogošća”, družili su se, igrali i pričali sa uposlenicima Union banke o tome šta je štednja, kako oni štede i zašto je važno štedjeti od malih nogu.

Djeca su imala priliku uživati u kratkom obilasku Banke, upoznati se sa poslovima koji se rade u banci, a najviše se razgovaralo o odgovornom odnosu prema novcu.

Mališani su uposlenicima Union banke poklonili svoje dječije crteže na temu štednje, a njihov trud i mala umjetnička remek-djela nagrađena su poklon paketima sa slatkišima.

"Djetinjstvo je najpogodnije doba za razvijanje pozitivnih navika kod djece, kao što je štednja. Zbog toga nam je izuzetno drago da već tradicionalno 31. oktobar/listopad, Svjetski dan štednje obilježavamo sa najmlađima, koji na vrlo zabavan način uče šta znači biti finansijski odgovoran, te šta sve štednja omogućava”, saopćeno je iz Union Banke. 

Štednja u Union Banci garantira sigurnost, kvalitetan poslovni i partnerski odnos sa klijentima, o čemu najbolje svjedoči kontinuirani rast broja štediša.