UNION BANKA SREBRNI SPONZOR PROJEKTA "IZBOR 100 NAJVEĆIH KOMPANIJA U BIH" (29.05.2013.)
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti
UNION BANKA SREBRNI SPONZOR PROJEKTA

UNION BANKA SREBRNI SPONZOR PROJEKTA "IZBOR 100 NAJVEĆIH KOMPANIJA U BIH" (29.05.2013.)

U srijedu, 29.05.2013. je održana press konferencija povodom održavanja ceremonije proglašenja 100 najvećih kompanija u BiH. Projekat koji već 26 godina realizuju Poslovne novine, biće održan 4. jula 2013. godine u Sarajevu, a ove godine je srebrni sponzor manifestacije Union Banka.

Direktor Union banke, Senad Redžić, je kazao da ovaj projekat podržavaju zato što se on uklapa u poslovnu filozofiju i strategiju Banke, odnosno 80 posto portofolia Banke se odnosi na privredu.

„Mi smo jedina banka koja trenutno u svom fokusu ima isključivo privredna dešavanja i kao takva pruža podršku privrednim subjektima. Također, projekat izbora 100 najvećih smatramo klasičnom promocijom bh. privrede", kazao je Redžić.

Projekat se sastoji od rang-liste velikih, srednjih i malih kompanija u BiH koja se objavljuje u specijalnom izdanju Poslovnih novina i svečane ceremonije dodjele priznanja.

Rang-liste su ovaj put kreirane u partnerstvu sa Agencijom TEC, korištenjem usluge pretrage, odnosno segmentacije baze Bon.ba, realizirane u saradnji sa agencijama AFIP (Agencija za finansijske, informatičke i posredničke usluge d.d. Sarajevo) i APIF (Agencija za posredničke, informatičke i finansijske usluge a.d. Banja Luka).

„100 najvećih u BiH" je jedini projekat ove vrste na nivou BiH, ima kredibilitet i prihvaćen je od privrednika sa prostora cijele BiH.