Karijera u Union banci
Lokacija poslovnica i bankomata
POSLOVNICE I BANKOMATI
Kalkulator kredita
KREDITNI KALKULATOR
Konvertor valuta
KONVERTOR VALUTA
Kursna lista
KURSNA LISTA
Kontakti
KONTAKTI
Poslovnice i bankomati Kreditni kalkulator Konvertor valuta Kursna lista Kontakti

Karijera u Union Banci


Naš cilj je zaposliti sposobne i motivisane kadrove, spremne na učenje, stalne promjene i izuzetno dinamično radno okruženje.

Vrijednosti u radu koje cijenimo i promovišemo kod naših radnika su:  kompetentnost, profesionalnost, odgovornost, etičnost, fleksibilnost, timski rad, međusobno poštovanje i lojalnost. Ukoliko ste zainteresirani da svoju karijeru nastavite ili započnete u Union banci d.d. Sarajevo i ukoliko posjedujete navedene kvalitete, ovdje možete napraviti prvi korak.

Slanjem svoje prijave putem linka ispod, ulazite u bazu potencijalnih kandidata za radna mjesta širom Federacije Bosne i Hercegovine gdje imamo svoje poslovnice. U slučaju potrebe za radnicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati.

Pred Vama se nalazi kratak upitnik - prijavni obrazac o osnovnim podacima koji će se koristiti isključivo u svrhu regrutacije i selekcije kandidata za otvorene radne pozicije u Union banci d.d. Sarajevo.

Lični podaci, koje uz Vašu saglasnost budemo obrađivali, biće povjerljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Označavanjem polja, dajete saglasnost da se podaci iz upitnika u nastavku mogu obrađivati u svrhu selekcije kandidata za nova radna mjesta i trajno čuvati u bazama podataka Union banke. Datu saglasnost u svakom trenutku možete opozvati pismeno ili usmeno nakon čega će svaka dalja obrada vaših ličnih podataka biti obustavljena.
Upitnik-Prijavni obrazac Otvoreni konkursi